Laatste nieuwsbrief Onderzoeksprogramma Sport

Keykoort met naambadge5 jaar sportonderzoek
U bekijkt nu de laatste nieuwsbrief van het Onderzoeksprogramma Sport. Het programma is op 11 juni jl. afgerond met een slotbijeenkomst in Amersfoort. Deze laatste editie staat in het teken van deze bijeenkomst.

Wilt u in het vervolg ook op de hoogte blijven van sport- en beweegonderzoek? Neem dan een gratis abonnement op de Preventienieuwsbrief van ZonMw en houd www.zonmw.nl/sportenbewegen in de gaten.

Meer dan projectresultatenPubliek op de bijeenkomst
Sprekers en deelnemers bij de slotbijeenkomst van het Onderzoeksprogramma Sport waren eensgezind: niet alleen leveren de projecten mooie resultaten op, maar er is ook een belangrijke onderzoeksinfrastructuur neergelegd.

 

 

Bas van de Goor op het podiumTopprestaties dankzij onderzoek
Dat Nederland het in internationaal opzicht goed doet in de topsport, komt volgens medevoorzitter van het Onderzoeksprogramma Sport Bas van de Goor, vooral door de steeds betere banden tussen wetenschap en sportwereld.

 

 

Wensen voor de komende jarenBezoekers in zaal bij bijeenkomst
Tijdens de slotbijeenkomst van het onderzoeksprogramma Sport vroeg Jaap de Graaf naar wensen voor de komende jaren. Belangrijkste aandachtspunten: voor en met de praktijk en continuïteit!

 

 

Projecten presenteren zichProjecten presentern zich
Tijdens de slotbijeenkomst over 5 Jaar Sportonderzoek presenteerden een aantal succesvolle projecten zich op een inspiratiemarkt.

 

 

 

Sportonderzoek verbindtSportonderzoek verbindt: 5 jaar resultaten
op een rij
In een dynamisch digitaal magazine vindt u de resultaten en opbrengsten bij elkaar. 25 projecten hebben veel kennis een bruikbare producten en innovaties opgeleverd. Het magazine werd op 11 juni aangeboden aan de opdrachtgevers VWS, NOC*NSF en SIA. Bekijk de opbrengsten

 

———————————————————————————————————————————

Agenda

2019

2020

Colofon

  • Nummer 2018-10