Succesvolle kick off Onderzoeksprogramma Sport

Maandag 24 juni gingen de gehonoreerde projecten in het Onderzoeksprogramma Sport officieel van start. Op Sportcentrum Papendal ontving dagvoorzitter Bas van de Goor projectleiders, consortiumpartners en andere geïnteresseerden. Na de opening presenteerden onderzoekers hun project binnen hun pijler (het Onderzoeksprogramma bestaat uit de pijlers Presteren, uitgevoerd door STW, Meedoen, uitgevoerd door NWO Geesteswetenschappen en Vitaal, uitgevoerd door ZonMw). Daarna volgde een lezing van Maarten van Bottenburg over de geschiedenis van sportwetenschap in Nederland. Tot slot ontvingen alle projectleiders een symbolische cheque om het begin van het programma te vieren.

Lees het verslag van de bijeenkomst  op 24 juni 2013

Bekijk de foto’s voor een impressie van de dag op Flickr

Bekijk de foto’s van de cheque uitreiking op Flickr

Comments are closed.