Kick-off ‘Meedoen met een motorische beperking’

Op 12 december 2013 vond de kick-off plaats van het project ‘Meedoen met een motorische beperking’. Ongeveer zestig geïnteresseerden namen kennis van de plannen  en aanpak, waarbij veel aandacht was voor de directe koppeling tussen onderzoek en de sportpraktijk. Dit was ook terug zien in de presentaties. Er waren bijdragen van sporters, coaches, onderzoekers als ook beleidsbepalers die elkaar aanvulden. Een mooi voorbeeld daarvan was de presentatie van bondscoach boccia Joep Pelsser die de presentatie van promovendus Femke van Abswoude over impliciet en expliciet leren van mooie praktijkvoorbeelden voorzag. Verder waren de bijdragen van Laura de Vaan (sporter, handbike) en Teun Embregts (sporter, CP voetbal) over de grote betekenis van sport zeer inzichtelijk. Bij afronding van de bijeenkomst reflecteerde Wim Ludeke (bestuurder) op het project in het bredere kader van participatie en gaf de uitvoerders nuttige tips mee.

Meer informatie op de website: www.meedoenmetsport.nl

Comments are closed.