Sportinnovator Event XL; beleef sportinnovatie in de praktijk!

Logo Sportinnovator

Op dinsdag 11 december vindt het Sportinnovator Event XL plaats in het Cars Jeans stadion in Den Haag. Het Sportinnovator Event XL is een initiatief van het Topteam Sport, uitgevoerd door ZonMw, en is dé landelijke ontmoetingsplek waar vertegenwoordigers vanuit de wetenschap, overheid, sport en bedrijfsleven niet alleen kennis uitwisselen, maar bovenal nieuwe verbindingen leggen.

Programma
Sportinnovator biedt u een boeiend plenair programma met keynote sprekers die verschillende actuele thema’s uit de sportwereld bespreken en u daarmee inspireren en informeren over onder andere big data, verwachtingen voor de toekomst en samenwerking. Zo nemen keynote sprekers Sarina Wiegman (‘s werelds beste coach van een vrouwenteam in 2017 en bondscoach van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal) en Peter Blangé (prestatie- en innovatiemanager bij de KNVB) u mee in de wereld van data en voetbal, en hoe data ingezet kan worden om de sport verder te brengen. Inge Stoter (manager Innovatielab Thialf) en Alexander Bloemers (CEO Imbema Group) vertellen hoe sport en bedrijfsleven succesvol samenwerken bij sportinnovaties. Dagvoorzitter is voormalig tophockeyer en radiopresentator Tom van ‘t Hek. Directeur-generaal Volksgezondheid, Angelique Berg, verteld over de ambities van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op het gebied van sportinnovaties in Nederland. Verder wordt tijdens het event de Nationale Sportinnovator Prijs 2017 uitgereikt.

Daarnaast zijn er verdiepende, praktische parallelsessies van experts in het veld. Deze parallelsessies geven een goed overzicht van de nieuwste initiatieven rond sportinnovatie in Nederland op gebieden als voeding, vitaliteit, blessurepreventie, data, en bewegen met een beperking. Tijdens deze sessies wordt kennis gedeeld en worden vragen beantwoord, denk aan: Hoe stimuleer ik sporten in de openbare ruimte? Hoe breng ik mijn sportinnovatie naar de markt? Hoe innoveer ik in bewegingsonderwijs? Hoe meet ik voedingsopname en belastbaarheid van sporters?  Verder is er de mogelijkheid om innovaties aan den lijve te ondervinden in de ‘Innovatiespeelhoek’.

Doelgroep
Het Sportinnovator Event XL is bedoeld voor professionals op het gebied van sport, innovatie, vitaliteit, gezondheid, voeding, accommodaties, producten & materialen en coaching werkzaam in de sport, bedrijfsleven, overheid en onderwijs & onderzoek.

Inschrijven
Inschrijven voor het Sportinnovator Event XL kan nu! Deelname kost € 195,-. https://www.aanmelder.nl/sportinnovatorxl/subscribe

Contact
Voor meer informatie; https://www.aanmelder.nl/sportinnovatorxl.

Locatie
Cars Jeans Stadion
Haags Kwartier 55
2491 BM Den Haag

Comments are closed.